Javi se:095 871 6069‬|info@zaklada-ucimzivjeti.org Doniraj

Ne posustajemo raditi na obnovi kuće obitelji Filaković

Dragi prijatelji, donatori i volonteri hvala vam što ste uz nas, što ne posustajete činiti dobro da obitelj Filaković sretna dočeka Božić u kući pristojnoj za živjeti. Udružimo srca da imaju dom!

Uz vašu pomoć sazidan je novi dimnjak, zidove smo pripremili za gletanje i bojanje, postavili smo gipsane ploče. Kupaonica je sada spremna za postavljanje pločica i sanitarija. Postavljene su i vanjske klupčice na prozore. Obitelj Filaković je zasađeno je i prvo cvijeće ispred kuće.

Predstoji nam još dosta posla te podmirenje troškova majstora, no nadamo se da ćemo uz pomoć Božju, kao i pomoć dobrih ljudi, uspjeti završiti radove i opremiti kuću za stanovanje prije zime.


Podrži projekt - udruži srce da imaju dom!

Pridružite nam se u ovoj plemenitoj nakani i podržite projekt novčanom donacijom prema dolje navedenim podacima za uplatu, a ukoliko se želite i fizički uključiti u ovaj projekt, javite nam se na kontakt broj 099/284 0854 ili 098/350 870.

LETAK PROJEKTA

Projekt možete podržati uplatom novčane donacije prema dolje navedenim podacima:

Naziv: Zaklada „Učim živjeti s Bogom“

Sjedište: I. G. Kovačića 41, 10370 Dugo Selo

OIB: 70351379893

IBAN: HR2023400091111165812

Naziv i adresa banke: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Poziv na broj: upisati model 00 te poziv na broj 10

Opis plaćanja: za obitelj Filaković – donacija za kuću

Uplatu jednostavno možete izvršiti i skeniranjem ovog QR coda:


Svakodnevna molitva za uspjeh projekta

Svjesni da niti jedno naše djelo bez Božje pomoći i blagoslova ne može donijeti pravi plod, volonteri uključeni u projekt „Udružimo srca da imaju dom“ svaki dan molitvom prate majku Szilviu Filaković i njezinu djecu. Ufamo se u milosrdnog Oca koji vidi njihove potrebe i koji će dati da ostvarimo cilj: osigurati im vlastiti dom o kojem dugo sanjaju.

Skromni su i jako zahvalni što smo pokrenuli akciju za njih. Jedna pod poruka majke Szilvie glasi: „Molim vašu zakladu da bude uz nas do kraja, ponizno vam zahvaljujemo što ćete omogućiti da moja djeca imaju svoj dom. Jako su sretni svaki puta kada kažem da ste zvali i da nam pomažete. Hvala svima vama!“

A mi nastavljamo dalje izricati riječi molitve:

Molitva za obitelj Filaković

Majci od preobražene boli

Majko ti koja si osjetila neizmjernu bol i u toj boli ostala nepokolebljiva ljubeći još više,

molimo te da i bol ove majke koja se bori za svoju djecu preobraziš u blagoslov života koji je dostojan svakog čovjeka.

Sve njene boli preobrazi Majko u žrtvu sa smislom na veću slavu Trojedinoga Boga.

Majko molimo te da pod svojim plaštem ljubavi očuvaš njenu brižnost za duhovno i tjelesno zdravlja kako bi bila živi svjedok Krista spasitelja.

Majko izmoli njenoj djeci milost obraćenja da uvijek hode bez straha u susret svjetla života, zahvalni na svemu što je nebeski Otac učinio za njih,

ljubeći ovaj svijet i njih u njemu.

Bit ćemo neumorni u vapaju za uslišanje, a ti Majko nas vodi pouzdanjem i ljubavlju kojim si slijedila svoga sina Isusa Krista.

Neka majku Szilviu i njezinu djecu Maju, Ivicu i Vanesu čuva svemogući Bog po tvome poniznom zagovoru Kraljice Mira.

Neka tako bude. Amen.