Javi se:095 871 6069‬|info@zaklada-ucimzivjeti.org Doniraj

Projekt gradnje Dječjeg vrtića Zdenac Mali u Dugom Selu

Zaklada će svoj rad prvenstveno usmjeriti na pomoć otvaranju Dječjeg vrtića Zdenac Mali u Dugom Selu. U vrtiću će se djeci pružati cjeloviti odgoj temeljen na ljudskim vrijednostima i razvijanju vlastitih talenata.  Učit ćemo ih da budu širokog srca prema bližnjima i onima daleko, da budu svjesni da su upravo oni ljubljena djeca Božja, prepuni kreativnosti i snage s kojima mogu mijenjati društvo na bolje. Činit ćemo to povezujući sve generacije obitelji (uključujući u aktivnosti roditelje, bake i djedove), povezujući se sa susjedstvom i društvom, organizirajući humanitarne akcije, izlete, terenski rad.

Upute za plaćanje:

  • Naziv: Zaklada „Učim živjeti s Bogom“
  • Sjedište: I. G. Kovačića 41, 10370 Dugo Selo
  • OIB: 70351379893
  • IBAN: HR2023400091111165812
  • Naziv i adresa banke: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb
  • SWIFT CODE: PBZGHR2X
  • Poziv na broj: upisati model 00 te poziv na broj 77
  • Opis plaćanja: donacija za Zdenac mali

Uplatu jednostavno možete izvršiti i skeniranjem ovog QR coda:

DJEČJI VRTIĆ ZDENAC MALI, DUGO SELO
Vrtić se gradi u Dugom Selu na adresi Ivana Gorana Kovačića 41 (k.č. 407/28 k.o.Dugo Selo I). Ovaj dio Grada gusto je naseljen mladim obiteljima. U Dugom Selu godinama je pozitivni priraštaj stanovništva i stalno se doseljavaju novi stanovnici. U gradu postoji potreba za odgojno-obrazovnim institucijama koje će provodi programe predškolskog odgoja. Otvaranjem Dječjeg vrtića Zdenac Mali djeci ne samo da dajemo smještaj nego ih odgajamo u solidarnosti u zajednici ne isključujići roditelje, širu obitelj i zajednicu iz njihova životnog okruženje i rasta u vrijednostima.
Gradnja obuhvaća rekonstrukciju postojeće zgrade - njenu prenamjenjuje u prostor vrtića. U podrumu će biti smješena: kuhinja, garderoba, sanitarine prostorije, spremišta, hodnik, stubišni prostor, uredi administracije. U prizemlju su smještene dvije vrtićke jedinice sa popratnim sadžajma, dva dnevna boravka, dvoje sanitarije za djecu, prostor za njegu, dvije garderobe, hodnici, sanitarije za posjetitelje, soba odgojitelja sa spremištem rekvizita, dva vjetrobrana, stubišni prostor. Prostor vanjskog dječjeg igrališta površine 800,00m2 bit će ograđen i sigurni za djecu te sadržavati zelene površine, osunčane i hladovite prostore za igru. Igralište će imati površinu najmanje 15 m2 po djetetu i biti odgovarajuće opremljeno spravama primjerenim dobi djece, te pitkom vodom.
Prehrana djece bit će osigurana dostavom. Pranje i glačanje rublja obavljat će vanjski servisi. Bit će osigurana nesmetana insolacija prostorija za boravak djece. Višenamjenska dvorana namijenjena za razne skupne aktivnosti bit će osigurana od strane investitora (Udruge Zdenac) u susjednoj zgradi.