Javi se:095 871 6069‬|info@zaklada-ucimzivjeti.org Doniraj

Zdenac na Talent4you, ID vikendu

Sedamnaest Zdenčana sudjelovalo je na ID vikendu. Upoznali smo alate koji nam daju dublji uvid u sposobnosti i potencijale članova kako bi upoznavajući sebe, svoju vrijednost i jedinstvenost, svoje talente i sposobnosti više upotrijebili i njima darivali ljude oko sebe i za jačanje Zdenca.

Poznavanje naših talenata, temperamenta, sposobnosti daje nam mogućnost da živimo autentično. Poznavanje snaga pokazat će nam područja u kojima možemo dati svoj maksimum na privatnom i poslovnom planu (Zdenac).

Upoznali smo i devet vrsta inteligencija i učili ih prepoznavati u sebi kako bi lakše razumjeli svoje potencijale.

Najbolji način za upoznati vlastiti stil ponašanja, stil ponašanja sugovornika i kako svoj stil ponašanja (komunikaciju) prilagoditi sugovorniku, smanjiti napetost i poboljšati odnose jest prepoznati tip osobnosti sugovornika.

Upoznavanje karakteristika vlastitog temperamenta, karakteristika i snaga temperamenta ljudi u Zdencu pomaže nam da se bolje razumijemo, poštujemo i prihvaćamo onakve kakve nas je Gospodin sazdao. Tajna učinkovitog tima je međusobno razumijevanje, prihvaćanje, uvažavanje, poštivanje i nadopunjavanje.

Krist polaže svoje nade u nas na osobit način.